Ducati 848Ducati 1199Ducati 998Ducati 999Ducati Diavel
RemSchakel bannerrem protector bannerStickersCadeaubonnen

Beste Mede Ducatist !

 

Welkom bij  HqRacing StoreHouse

 

Als amateur Ducati racer liep ik in de voorbijgaande jaren ook aan tegen de soms exorbitante prijzen die worden gerekend voor Ducati Motor (Race) onderdelen, na bijv. een valpartijtje.

 

A.g.v. mijn reguliere werk, waarvoor ik vaak in het buitenland kom, kwam ik bij toeval in direct contact met de producenten van Ducati motor race onderdelen en blijken de verkoopmarges soms op te lopen tot 700%!  "Doe effe normaal man...". 

 

Hiermee word motorracen / rijden er voor de gewone man niet leuker op. Laat staan een Ducati te kunnen racen en/of rijden....

 

Deze shop is dus ontstaan na jaren van adverteren op marktplaats met onderdelen. En een hoop heen en weer gemail wat daar uit voortkomt. (Zeer tijdrovend!) Ik dacht, "dat moet ook ietsje anders kunnen". Dus toen maar een makkelijkere manier van verkopen in elkaar geflanst (de eerste webshop dus) om jullie, mijn mede Ducati amateur motorracers, te kunnen laten mee profiteren van wat meer normale verkoopprijzen tegen een veel bescheidener winstmarge. (Dit met het doel meer mensen op de (race)baan te houden. Anders zijn er straks geen (Ducati) tegenstanders meer en lopen de kosten voor een trackday helemaal de pan uit.)

 

De verkoop vind uitsluitend plaats van particulier aan particulier. Aangezien de verkoop zeer klein is, worden er geen BTW facturen verstuurd. Alle kortingen, marges etc. worden direct verwerkt in de aangeboden prijs. What You See, Is What You Get.

NIEUWS!

2023: Paypal tarieven zijn verlaagd van 3,4% naar 3,0%! 

2021: LET OP: Door de aanhoudende verzendingsproblemen (lees: vermissen van brieven etc.) met PostNL. ben ik genoodzaakt nu ook alle kleine leveringen zoals stickers met brievenbus pakketje te verzenden via DHL. Heel jammer maar helaas. Enige voordeel is nu wel dat alles traceerbaar is.

Een kleine wijziging in de sticker afdeling. Sommige stickers kunnen ook op maat gemaakt worden. Wil je bijvoorbeeld een tanklogo o.i.d. vervangen dan kan die ook gemaakt worden in diverse kleuren.

PS kijk ook eens voor de aardigheid op mijn andere website. Daar vind je informatie omtrent de bouw van de speciale caferacers door HqRacing:

 www.StrikerXmotorcycle.com  

Vanaf 01-01-2021 wegens douane formaliteiten geen verzending meer naar het Verenigt Koningkrijk.

 

AS OF 01-01-2021 NO MORE SHIPPING TO THE UK DUE CUSTOM FORMALITIES!

 

Hans Quirijns