Ducati 848Ducati 1199Ducati 998Ducati 999Ducati Diavel
RemSchakel bannerrem protector bannerStickersCadeaubonnen

Beste Mede Ducatist,

 

Welkom bij de geheel vernieuwde HqRacing StoreHouse!

 

Als amateur Ducati racer liep ik in de voorbijgaande jaren ook aan tegen de soms exorbitante prijzen die worden gerekend voor Ducati onderdelen, en race onderdelen in het bijzonder, na bijv. een valpartijtje.

 

A.g.v. mijn reguliere werk, waarvoor ik vaak naar het buitenland afreis, kwam ik bij toeval in direct contact met de producenten van onderdelen en blijken de verkoopmarges soms op te lopen tot 700%!  "Doe effe normaal man...". 

 

Hiermee werd motorracen/rijden er voor de gewone man niet leuker op. Laat staan een Ducati te kunnen racen en/of rijden....

 

Deze shop is ontstaan na jaren van adverteren op marktplaats en een hoop heen en weer gemail wat daar uit voortkomt. (Zeer tijdrovend!) Ik dacht, "dat moet ook anders kunnen". Dus toen maar een makkelijkere manier van verkopen in elkaar geflanst (de webshop dus) om jullie, mijn mede Ducati amateur motorracers, te kunnen laten mee profiteren van wat meer normale verkoopprijzen tegen een veel bescheidener winstmarge. (Dit met het doel meer mensen op de (race)baan te houden. Anders zijn er straks geen (Ducati) tegenstanders meer en lopen de kosten voor een trackday helemaal de pan uit.)

 

De verkoop vind uitsluitend plaats van particulier aan particulier. Aangezien de verkoop zeer klein is worden er geen BTW facturen verstuurd. Alle kortingen, marges etc. worden direct verwerkt in de aangeboden prijs. What You See, Is What You Get.

 

 

Hans Quirijns