• NIEUWS - 2017 (Laatste toevoeging: 6 Juli, 2017 )

  Inhoud:

  1. Intro

  INTRO

  Het is een hele tijd rustig geweest op het motor front. Door drukke zaken als prive en werk kwam er van alle motor hobbies maar weinig terecht. Gelukkig is het een hobby en geen werk dus ik moet niets das ook wel lekker! Of word ik nu een beetje een gezapige oude kerel?

  Nou dat niet maar "You don't bite the hand that feed's you" (Je bijt niet in de hand die je te vreten geeft) zullen we maar denken.

  Vandaar dat alles op een zeer rustig tempo plaats vind.

  Wat staat er dit jaar dan in de planning? Als alles een beetje geklameerd is na half maart ligt er nog een hoop werk te wachten. Het af maken van de carbontank voor de StrikerX en de 1199 repareren na de laatste crash van vorig seizoen op Assen. Niet echt schokkens maar het vergt allemaal toch wel weer wat tijd.

  Deelanme aan wedstrijden word dit jaar ook anders (minder) In ieder geval de Ducati clubrace met daaraan voorafgaand 2 trainingsdagen bij CRT in mei.

  De Ducati Challenge Cup zit er even niet meer in. Misschien later in het seizoen nog eens een losse wedstrijd hier en daar.

  Rhett heeft na veel wikken en wegen ook een grote opruiming gehouden in zijn motorbestand. Van de 4 en halve Ducati's zijn er nu nog 2 over. Nog 1 racer en een straat fiets. Het ziet er ook naar uit dat we dit jaar dan eindelijk eens wat op de weg gaan toeren. (Ik ben benieuwd...!)

   

  Verkoop

  23-06-2017 Helaas ligt de winkel er even uit om een of andere reden, daar word aan gewerkt.

  Heb je wat nodig mail me dan even. Ik moet even een nieuw SSL certificaat aanvragen daar word (langzaam) aan gewerkt.....