• NIEUWS - 2019 (Laatste toevoeging: 21 Februari, 2019 )

   

   

  Inhoud:

  1. Intro
  2. Update StrikerX pagina
  3. Goeie ouwe TrNnoveRoche

  1. INTRO

  Hallo! "Long- time- no- see" is hier wel even op z'n plaats. Door prive omstandigheden is er de afgelopen twee jaar niet veel te melden geweest op de site.

  Overigens was de hele site alleen bedoeld om wetenswaardigheden te publiceren omtrent Ducati en race activiteiten. Tja en als daar niet gebeurd.....

  Maar intussen is er toch weer wat veranderd. Na 13 jaar racen zonder al te veel noemenswaardige zware ongelukken en met name blessures hebben Rhett en ik besloten om in 2018 te stoppen met het actief deelnemen aan allerei race competities. Enerzijds door het steeds duurder worden van de hobby (en tijdsgebrek) en voor mij persoonlijk ook de leeftijd versus conditie.

  Wil je een beetje leuk meekomen dan moet je mentaal en fysiek goed in elkaar steken. Zeker gezien mijn werk met wekelijkse jetlag a.g.v. het wereldwijd vliegen, word dat steeds zwaarder. Ook omdat de tijd niet stilstaat en de ontwikkelingen bij Ducati kennelijk ook niet, is het ook niet meer op te brengen om iedere 3 jaar een andere dikke fiets aan te schaffen.

  Maar goed wat dan wel? .......Is er nog iets te melden?

  2. Update StrikerX pagina

  JAZEKER! Zoals sommigen weten was ik ooit heel optimistisch begonnen aan mijn StrikerX project. Welnu, dat is weer verder gegaan!!

   

  Ik liep verder tegen het feit aan dat er een carbon tank gemaakt moet worden en de eerste schreden op dit pad zijn intussen ingezet. Omdat het de eerst keer is dat ik met voorgeimpregneerd carbon werk is dit weer iets dat zich nog in een expirimentele fase bevind.

  Hierbij alvast een voorproefje van twee onderdelen. De bovenste twee plaatjes zijn de onderzijde van de Striker tank. Het onderste plaatje is het allereerste probeersel van het dashboardplaatje dat in de kuip moet komen.

   

  Het verloop van dit project kun je vanaf nu verder volgen op de volgende webpagina:

  Ik heb intussen ook maar eens een wat toepasselijker internetadres aangevraagd namelijk www.StrikerXmotorcycle.com, het is nog even wachten tot dit live gaat maar past meer bij het project, bedoeling is eigenlijk ook eens om een wat modernere website layout op te zetten. De huidige website layout (waar je tegen zit aan te kijken) is al weer 12 jaar oud. 

  In principe blijft het geheel onder de HqRacing site vallen maar bij intypen van StrikerXmotorcycle.com kom je dan later op een geheel nieuwe site.

  3. Goeie ouwe TriNoveRoche!

   Deze maand (februari) Kwam er een artikel uit in het clubblad van de Ducati Club Nederland. Wat schetst mijn verbazing???? Het artikel was gewijd aan Paul Dodsworth. Laat dat nu net degene zijn die mijn project van de TriNoveRoche (888 frame met 999 motorblok) indertijd heeft overgekocht. En die stond dus met foto en al in het clubblad. Kijk dan heb je nadien toch nog steeds een beetje eer van je werk....