• NIEUWS - 2017 (Laatste toevoeging: 19 November, 2017 )

  Inhoud:

  1. Intro
  2. Webshop word StoreHouse

  INTRO

  Het is een hele tijd rustig geweest op het motor front. Door drukke zaken als prive en werk kwam er van alle motor hobbies maar weinig terecht. Gelukkig is het een hobby en geen werk dus ik moet niets das ook wel lekker! Of word ik nu een beetje een gezapige oude kerel?

  Nou dat niet maar "You don't bite the hand that feed's you" (Je bijt niet in de hand die je te vreten geeft) zullen we maar denken.

  Vandaar dat alles op een zeer rustig tempo plaats vind.

  Wat staat er dit jaar dan in de planning? Als alles een beetje geklameerd is na half maart ligt er nog een hoop werk te wachten. Het af maken van de carbontank voor de StrikerX en de 1199 repareren na de laatste crash van vorig seizoen op Assen. Niet echt schokkens maar het vergt allemaal toch wel weer wat tijd.

  Deelanme aan wedstrijden word dit jaar ook anders (minder) In ieder geval de Ducati clubrace met daaraan voorafgaand 2 trainingsdagen bij CRT in mei.

  De Ducati Challenge Cup zit er even niet meer in. Misschien later in het seizoen nog eens een losse wedstrijd hier en daar.

  Rhett heeft na veel wikken en wegen ook een grote opruiming gehouden in zijn motorbestand. Van de 4 en halve Ducati's zijn er nu nog 2 over. Nog 1 racer en een straat fiets. Het ziet er ook naar uit dat we dit jaar dan eindelijk eens wat op de weg gaan toeren. (Ik ben benieuwd...!)

   

  2. Webshop word 'StoreHouse'

  03-09-2017 Met enige trots kan ik mededelen dat de webshop geheel vernieuwd is! Het kostte wat moeite maar dan heb je ook wat.

  De naam is ook veranderd van Webshop naar "StoreHouse". Waarom? Ach, verandering van spijs doet eten. Nadeel is misschien wel dat mensen hem niet meer weten te vinden maar er komt dan een verwijzing op de oude link o.i.d.

  T'is en blijft ook allemaal maar een beetje spielerei...dus misschien ondanks dat menigeen denkt dat de StoreHouse er professioneel uitziet, het is gewoon nog steeds een beetje geklungel in de vrije tijd en in elkaar geflanst uit van alles en nog wat dus erg profi is het verder niet.

  Dat zie je dan ook wel weer aan de prijzen die zijn nog steeds van een amateuristisch nivo.

  De oude webwinkel was niet meer up to date en werd het tijd voor iets nieuws. De nieuwe winkel is nu dus geopend.

  Voorraadje...

  Mocht je een foutje tegen komen in de nieuwe shop laat het me dan even weten, dan kan ik er nog wat verder aan rommelen....

  handmatig adres: https://www.hqracing.nl/StoreHouse/